Lofsdalens Fjällhotell

2021 är året när Lofsdalens Fjällhotell återigen slår upp portarna för att hälsa nya Lofsdalsgäster varmt välkomna in i värmen. Hotellet som varit stängt en tid har fått nya ägare och det satsas nu på renovering och ett nytt koncept.

Lofsdalens Fjällhotell ligger perfekt placerat i Lofsdalen bara 100 meter från skidbackarna, ett par stavtag från längdspåren och skoterled hela vägen fram till dörren. Här bor du bekvämt i genuin fjällkänsla men utan att vara lyxigt. Ett prisvärt alternativ för dig som vill bo på hotell i fjällen.

Boende på fjällhotellet

Här erbjuds dels 41 hotellrum varav hälften är belägna i ett annex och resterande del i huvudbyggnaden. Här finns också 10 lägenheter med 6 bäddar i vardera. Lägenheterna är enkla men funktionella och i vissa är även familjens sällskapsdjur välkomna. Boka Lofsdalens Fjällhotell.

Mat på Lofsdalens Fjällhotell

De nya ägarna är erfarna krögare så maten kommer inte att gå av för hackor. Här erbjuds vällagad mat som i stor utsträckning lagas från grunden och består av lokala råvaror och mycket kärlek. Hotellet erbjuder givetvis en frukostbuffé och den är även externa gäster välkoman att köpa in sig på. Det serveras lunch och middag i matsalen samt att hotellet har en egen pizzeria med napolitanska pizzor.

Praktisk info

  • Hotellet har en härlig solterass där ni njuter av after ski eller en skön lugn stund i solen efter en dag i backen
  • Lofsdalen ligger i Härjedalsfjällen på behagligt avstånd från våra storstadsområden.
  • Här finns även aktiviteter för barn så som pingisbord och lekrum
  • Det finns även möjligheter att konferera på Lofsdalens Fjällhotell.

Mer om Lofsdalen

Lofsdalen kallar sig för den lilla byn med den stora skidåkningen. Hovärken är hemmafjället som erbjuder både utmanade skidåkning för den erfarna och lättillgängliga backar för barn och nybörjare. Lofsdalen har längd- och turleder som håller mycket hög klass och inte minst en fantastik fjällnatur att upptäcka både sommar och vinter. Läs mer om Lofsdalen.