Om Visit Fjällen AB Fjällbyrån i Jämtland

Allt startade 2018 när vi Marcus startade sajten Visitfjällen.se som ett hobbyprojekt. Idag är det Sveriges största digitala guide om hela den svenska fjällkedjan. Visitfjällen.se fungerar som en guide för nyfikna besökare som vill upptäcka fjällen. Men den har också ett viktigt syfte att stötta fjällföretagare att nå ut i en allt tuffare konkurrens. Sajten lockar idag tusentals besökare varje månad.

2020 sa Marcus upp sig och startade Fjällbyrån – En fullservicebyrå inom digital marknadsföring och platsutveckling. Fjällbyrån erbjuder både konkreta marknadsföringstjänster för att avlasta företag i besöksnäringen men vi vill också utbilda för att göra våra kunder till bättre marknadsförare som är modiga och vågar fatta djärva beslut.

Visitfjallen.se och Fjällbyrån har idag blivit en strålande kombination där vi både kan erbjuda attraktiva räckvidd i en väldigt nischad målgrupp samt

Din marknadsföringsbyrå i Jämtland

Vi befinner oss i Jämtlands fjällvärld där vi trivs som fisken i havet. Vi vill erbjuda utmanande och jordnära kommunikation och det är vi övertygade om kommer att leda till långsiktiga relationer för oss med våra kunder men det viktigaste är att skapa mätbara resultat för er som kund gentemot era kunder. Vi vill gärna bli din nästa marknadsföringsbyrå.

Platsmarknadsföring

Platsmarknadsföring handlar för oss om att bidra till lokal utveckling för en plats, destination eller företagskluster. En viktig faktor handlar om att arbeta tillsammans och att vara långsiktiga. Att sälja en produkt är en sak men att sälja en plats en helt annan, och ur många aspekter betydligt mer krävande. Här kan du läsa mer om hur vi ser på platsmarknadsföring.

Vi vill vara med på er resa, vi tror att vi gör mest nytt om vi hänger ihop ett tag och lär känna varandra. Vi vill utmana och utvecklas tillsammans med er! 

Hör gärna av er till oss på Fjällbyrån!