Stugor att hyra i fjällen

Vill du upptäcka den vackra fjällvärlden, få möjlighet att bo nära naturen men samtidigt njuta av bekvämligheter som du har hemma? Då kan en stuga i fjällen vara ett bra alternativ för dig. Det finns tusentals stugor i fjällen, många ägs privat men det finns också många stora fastighetsbolag och uthyrare som satsat stort i fjällen.

Skistar

Skistar är det största bolagen i svenska fjällturism. Företaget är börsnoterat och driver skidanläggningarna i Sälen, Vemdalen och Åre (även Hemsedal och Trysil i norska fjällen). De fungerar som en one stop shop där du kan boka och köpa allt inför din fjällsemester. De hyr ut stugor men

Här hittar du aktiviteter i fjällen.

Privata stugor att hyra

Det finns som sagt många stugor i fjällen som ägs privat. Dessa förmedlas dels av företag som Skistar, AGO, Bengt-Martins, Destination Funäsfjällen, Destination Lofsdalen m.fl. Dessa är oftast inriktade på en specifik destination. Det finns också ett flertal stugor som hyrs ut helt privat. Det kan de göra via exempelvis stugknuten, Novasol och många fler.

Hitta stuga i fjällen

För att underlätta för dig som söker en stuga i fjällen har vi samlat alla mängder av företag som hyr ut stugor i fjällen på vår systersida VisitFjällen.se. Klicka här om du vill hyra en stuga i fjällen.